Overige activiteiten en tips

Ga voor  informatie over  andere tips naar pagina TIPS.

– Wie doet mee met Engelse les?
Lidy van der Made zoekt belangstellende stadsdorpers en andere buurtbewoners voor de Engelse les op vrijdag in De Buurman. Als er geen nieuwe deelnemers bijkomen, zal de les waarschijnlijk ophouden. Dat vindt Lidy erg jammer. In een gemoedelijke sfeer raak je juist weer meer thuis in het Engels. Altijd handig voor Engelstalige films en voor je vakantie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy: tel. 020 694 89 48 of 06 31 76 86 13 of e-mail: senang1@hotmail.com.
– Op maandag 3 februari begint de zesdelige tv-serie Niet zonder ons (NPO1, 21.30 uur). Herhaling op dinsdag 4 februari (NPO2, 14.35 uur). Deze serie gaat over mensen, die hersenletsel hebben opgelopen of aan de ziekte van Alzheimer lijden. Onze stadsdorpleden Peter en Mirza Vogel hebben aan deze tv-serie meegewerkt. Professor Erik Scherder zorgt voor de toelichting.
– Op donderdag 13 februari (Puur Zuid, Lekstraat 13A, 16.00 uur), vrijdag 14 februari (Huis van de Wijk Lydia, R.Hartplein 2a, 20 uur) en zondag 16 februari (Huis van de Wijk Lydia, R.Hartplein 2a, 16 uur) speelt de toneelgroep Lydia: Hallo, is daar iemand…? Een voorstelling over eenzaam en alleen zijn. Ons stadsdorplid Miep van Dam speelt hierin mee. Klik hier voor meer informatie over de voorstelling en waar je kan reserveren: Theatergroep Lydia – Hallo februari 2020

Klik hier voor de Tips over computergebruik.