Agenda Januari 2022

Klik hier voor een kalender-overzicht per maand of jaar: activiteiten Stadsdorp De Pijp
Onze activiteiten gaan weer van start, maar met in achtneming van de corona-maatregelen.

Tot 14 januari geen activiteiten i.v.m. de lockdown maatregel.

Hallo Stadsdorpers
Nog steeds in lockdown vinden we dat er iets leuks moet gebeuren. 
Dinsdag 25 januari om 20:00 organiseren wij een zoompubquiz. 80 vragen over literatuur, kunst, actualiteit, muziek, geschiedenis, sport, film en tv, open vragen en multiple choice. Meedoen is belangrijk, winnen ook, waarom zou je niet meedoen. 
Meld je aan voor 20 januari via stadsdorptitia@gmail.com
Je krijgt op zondag 23 januari een link toegemaild. Controleer of je die link inderdaad hebt ontvangen, ook in je spam, en reageer als dat niet zo is, dan komt hij alsnog. 
Zorg dinsdag 25 januari voor een stapeltje papier en een pen, en voor iets blauws, iets groens en iets roods. Zoek een aantal dingen met die kleuren, denk daarbij ook aan pennen, potloden, scharen en kopjes, bij sommige dingen, bijvoorbeeld papier, wil de kleur door de reflectie weleens wegvallen en dat is jammer.  Vooraf kan je uitproberen wat het beste werkt. 
Als je verschillende apparaten hebt, laptop, tablet of telefoon, kies dan degene met het grootste scherm, dat werkt het prettigste. 
Vanaf 19:45 kan je inchecken, je probeert je kleuren uit en schat de tegenstanders in. Het is een pubquiz, zorg dus voor een drankje en iets te knabbelen en zorg dat je lekker zit. Halverwege houden we een korte pauze en aan het eind  feliciteren wij de alwetende. 
Wij hebben er zin in. Tot de 25e
Titia van Grol, Yol Köster, Anna Minter en Jantien Hoogenhout.
N.B. Heb je vooraf vragen,  mail dan met j.hoogenhout@planet.nl

De binnenbuurten regelen hun eigen biieenkomsten. Let op, hiervan ontvang je apart een e-mail bericht.