Nieuws voor stadsdorpers

Onder dit kopje tref je de laatste nieuwtjes vanuit het stadsdorp aan en aankondigingen van nieuwe informatie op de website.
In verband met privacyregels zijn deze berichten alleen toegankelijk met een wachtwoord. Ben je dit kwijt of heb je het niet gehad, stuur dan even een mailtje naar werkgroep communicatie of vraag het aan een andere stadsdorper.

Nieuw op de website:
– Het verslag en foto’s van de stuurgroepvergadering van 12 december 2022. Ga naar de webpagina Stuurgroep 2022.
De nabuurzorgwijzer van de Binnenbuurt Oude Pijp bevat een overzicht van afspraken voor het geval een van leden hulp nodig heeft. Andere binnenbuurten kunnen hier hun voordeel mee doen. Ga naar de webpagina Binnenbuurt Oude Pijp.
Nieuwsbrief december 2022: Ga naar de webpagina Nieuwsbrieven.