Welkom !

Een stadsdorper:Voor mij is de meerwaarde van een stadsdorp dat je je directe buurtgenoten leert kennen, soms blijk je bij elkaar om de hoek te wonen! Zo bouw je een nieuw netwerk op in je eigen buurt. Dat is waardevol. En als groep ben je een gesprekspartner als het gaat over zolang mogelijk actief blijven wonen in je eigen buurt!

Ons stadsdorp wil dat De Pijp voor alle bewoners een fijne buurt blijft, waar we er met elkaar voor zorgen, dat iedereen zich hier thuis voelt. Het is goed als je je buren kent en tegenkomt in de buurt bij een praatje op straat, bij een koffieochtend of inloop of samen iets onderneemt. Je kunt elkaar dan ook helpen, als er eens iets nodig is. Nabuurschap staat hoog in het vaandel van ons stadsdorp.

Maandelijks komen we bij elkaar op de inloop. Er is een spelletjesmiddag gestart en eenmaal per maand komen we bij elkaar om samen een documentaire te bekijken. In verschillende binnenbuurten wisselen leden eenmaal per maand lief en leed met elkaar uit op een koffieochtend.

Sinds ik lid ben van stadsdorp de Pijp voel ik me meer onderdeel van mijn eigen buurt. Dat maakt dat ik me gedragen voel. Het is een investering en vergt een actieve houding van mij maar de opbrengst is erg waardevol.

Via de website en mail-berichten houden we iedereen zoveel mogelijk op de hoogte.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op https://stadsdorpdepijp.com/ons-stadsdorp/ of
kom een keer langs op onze inloop. De Inloop is een informeel samenzijn, waar je met een hapje en een drankje, stadsdorpers kunt ontmoeten en informatie kunt krijgen.
De inloop is elke laatste woensdag van de maand van 17-19 uur in De Buurman (Amsteldijk 35, ingang Ceintuurbaan).

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-39860140 of via e-mail stadsdorpdepijp.communicatie@gmail.com.


Posted

in

by

Een WordPress.com website.