Agenda 2023

In onderstaande agenda kun je een keuze maken tussen een overzicht per week, per maand of een overzicht in lijst weergave (rechts boven).

Je kunt (linksboven) van week of maand verwisselen.

Wil je meer over een activiteit weten, klik dan op de betreffende activiteit. Daar staat informatie over tijd en plaats en eventueel een contactadres of een link met meer informatie..
De volgende vaste activiteiten worden maandelijks georganiseerd. Alle leden zijn er welkom. Zie voor exacte gegevens van tijd en plaats de Agenda op de home-page of in de rechterkolom. Voor meer informatie zie hier onder. U hoeft zich voor deze activiteiten niet van te voren aan te melden, tenzij anders aangegeven.

– Volkskrant cryptogram oplossen
Elke eerste zaterdag van de maand komt een aantal stadsdorpers ’s morgens om 10:30 uur bij elkaar om samen het Volkskrant-cryptogram op te lossen. Wie zin heeft om mee te doen is van harte welkom.
We komen bij elkaar in De Buren, het restaurant van d’Oude Raai (hoek Ferdinand Bolstraat/Lizzy Ansinghstraat).
Consumpties zijn voor eigen rekening.
Meer informatie: Yol Köster (020 690 26 39; ymbik@hotmail.com).

Docu-middag
Elke eerste vrijdag van de maand wordt een documentairemiddag georganiseerd in Buurtgebouw HDK (Henrick de Keijserplein 45), ’s middag van 16:00 tot 19:00 uur.
Toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.
Meer informatie: Miep van Dam (miepvd@xs4all.nl ).

– Samen eten bij Van de Kook
Elke eerste vrijdag van de maand willen we met wie dat leuk vindt samen gaan eten bij Eetcafe van de kook in de Oranjekerk (Tweede van der Helststraat ..). Het eetcafe wordt gerund door een enthousiaste groep mensen met een verstandelijke beperking begeleid door vrijwilligers. Het is er gezellig en goed. Een maaltijd kost € 15, exclusief drankjes. Wil je meegaan, meld je dan uiterlijk een week van te voren bij Titia van Grol: stadsdorptitia@gmail.com.
Meer informatie over Van de kook: https://www.eetcafevandekook.nl/.

– Spelletjesmiddag
Elke derde vrijdag van de maand wordt een spelletjesmiddag georganiseerd. Er zijn verschillende gezelschapsspelen, maar je kunt ook zelf een spel meenemen.
Tij en locatie veranderen en worden binnenkort bekend gemaakt.
Toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.
Meer informatie: die Roos (eddieroos@gmail.com).
Wie daarna nog zin en trek heeft kan samen gaan eten bij Eetcafe van de kook. Meld je dan wel tijdig (uiterlijk een dag van te voren) aan op www.eetcafevandekook.nl met vermelding Tafel Stadsdorp, tijd 19.15 uur.

– Pubquiz
Elke derde dinsdag van de maand doen we met een aantal stadsdorpers mee aan de Pubquiz in Café Lust (Dusartstraat 49). Wil je meedoen, meld je dan aan bij Jantien Hoogenhout (j.hoogenhout@planet.nl)

– Thema-avond
Regelmatig worden er thema-bijeenkomsten georganiseerd.
In de zomermaanden juli en augustus zijn er geen thema-bijeenkomsten, evenmin als in januari.
Meer informatie kun je vinden in onze nieuwsbrief.
Contact: secretariaat (tel. 06-39860140, stadsdorpdepijp.secretariaat@gmail.com).

dansen


Dansavond in buurtgebouw Henrick de Keijser (Henrick de Keijserplein 45).
Elke 2e en 4e zaterdag van  de maand.
Inloop vanaf 19:30 uur. Dansen tot 22:30 uur.
Entree € 2,50/vanaf 20.00 uur € 3,-
Meer informatie:

– Inloop
Er is iedere laatste woensdag van de maand een Inloop in de vroege avond. In december is geen Inloop. Leden en belangstellende buurtbewoners zijn van harte welkom van 17:00 – 19:00 uur in de Buurman, Amsteldijk 35, ingang Ceintuurbaan.
Deze Inloop is een gezellige, informele avond waar u kennis kunt maken met andere stadsdorpers of vragen stellen. Er is steeds iemand van de Stuurgroep aanwezig om nieuwe leden en belangstellenden nader te informeren.
Je bent van harte welkom, alleen of met kennissen of buren.
Meer informatie: werkgroep communicatie.

Een WordPress.com website.