Tips voor activiteiten

Op deze pagina kun je tips vinden voor interessante activiteiten, door leden of anderen aangemeld. Je kunt zelf ook tips doorgeven via dit formulier.

de Frans Halsbuurt Kijk- en Luistertour van 26 mei tot 31 augustus 2022

Op donderdag 26 mei zal om 15.00 uur de Frans Halsbuurt Kijk- en Luistertour feestelijk van start gaan.
Een initiatief van bewoners, mede mogelijk gemaakt door de Frans Hals Buurtvereniging en stadsdeel Zuid.
Op 29 plekken in de buurt komen panelen te hangen waarbij bijzondere foto’s en aansprekende verhalen samenkomen. De rode draad in de expositie is het leven in deze prachtige buurt door de jaren heen.
Lees hier verder:  https://stadsdorpdepijp.files.wordpress.com/2022/05/tips-sdp-mei-2022.pdf

Dansend de zomer door

Dance Connects gaat in de zomer gewoon verder met dansen! Zowel binnen als buiten (in het park) kun je de lessen volgen: Met invloeden uit verschillende dansstijlen en muziek uit alle windstreken, zijn onze danslessen dynamisch en gevarieerd. En iedereen kan meedoen: met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking. En met je stadspas krijg je natuurlijk korting. Kom met je vriend(inn)en naar een gratis proefles en laat je dansend overtuigen.
Kijk op de website http://www.danceconnects.nl en hier: https://stadsdorpdepijp.files.wordpress.com/2022/05/dance-connects-2.jpg
https://stadsdorpdepijp.files.wordpress.com/2022/05/dance-connects-1.jpg

 Wij zoeken één of meer Dj’s voor onze dansavonden in HdK

Wij zoeken één of meer Dj’s om ongeveer 1x in de 6 weken, onze dansavonden (2e en 4e zaterdag van de maand) op te luisteren met lekker dansbare muziek!
Je hoeft geen professional te zijn. Het plezier om dansmuziek te draaien en een beetje gevoel voor waar je goed op kunt dansen vinden wij veel belangrijker!
Lees hier verder: https://stadsdorpdepijp.files.wordpress.com/2022/04/dj-.pdf

Een gedachte over “Tips voor activiteiten

  1. Pingback: Met en voor elkaar – Stadsdorp de Pijp

Reacties zijn gesloten.